Om/Kontakt

Om Bekkenbunnsportalen.no

Bekkenbunnsportalen er en kompetanseportal for inkontinens og bekkenbunnsykdom. Den er utarbeidet av Nasjonal kompetansetjeneste for inkontinens og bekkenbunnsykdom (NKIB) for å øke og spre kunnskap og kompetanse innen fagfeltet. Bekkenbunnsplager rammer mange kvinner og menn i alle aldre og mange opplever at lidelsene preges av tabu og stigma. Lekkasje (inkontinens) for luft, avføring og urin kan være vanskelig tema å snakke om. Som en følge av dette kan det være vanskelig å finne god og dekkende informasjon om denne typen problemer.

Informasjonen på Bekkenbunnsportalen.no er ment for pasienter, pårørende og helsepersonell som jobber med disse ulike tilstandene. Her finner du faglig oppdatert og kvalitetssikret informasjon om ulike tilstander, utredning og behandling innen inkontinens og bekkenbunnsykdom. For helsepersonell finnes det også informasjon om nyttige verktøy og relevante kurs.

Kompetanseportalen er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege. 

Har du spørsmål eller kommentarer til bekkenbunnsportalen?

Send oss gjerne en e-post til nkib@unn.no
*Send aldri personopplysninger per e-post.

 

Postadresse
Universitetssykehuset Nord-Norge
Nasjonal kompetansetjeneste for inkontinens og bekkenbunnsykdom
Postboks 96
9038 Tromsø

Du finner oss også her
www.unn.no/nkib
www.facebook.com/nkib.unn/

Informasjonsflyer Bekkenbunnsportalen
  • Informasjonsflyer til Bekkenbunnsportalen.no Dersom du er helsepersonell og ønsker å informere dine pasienter om bekkenbunnsportalen.no, kan du enkelt skrive ut denne informasjonsfolderen og dele ut. Flyeren gir oversikt over hva som her finnes av informasjon og er tilpasset A5 størrelse.